Artiesten

Intieme ode Jim Bakkum aan mooiste Nederlandstalige liedjes met nieuw concert

Jim Bakkum staat in 2020 solo in de Nederlandse theaters met Klein. Slechts begeleid door een piano brengt Jim "een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes".

"In de Nederlandse muziekgeschiedenis zitten tal van liedjes verstopt die ik heel graag met een intieme bezetting en aan de hand van persoonlijke verhalen en humor wil brengen die avond," schrijft Jim op zijn social media.

Lopen tot de zon opkomt

Gisteren gaf de musicalster al een voorproefje in het programma RTL Boulevard. Hij zong daar het nummer Lopen tot de zon opkomt van Acda en de Munnik.

Rijzende ster

Bakkum werd in 2002 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan het tv-programma Idols. Daar gooide hij al hoge ogen, want hij bereikte de tweede plek. Sindsdien bleef zijn ster rijzen, niet alleen als zanger, maar ook als musicalster en acteur. Zo speelde hij in verschillende grote musicals, waaronder On your feet! en All Stars. Maar ook speelde hij de hoofdrol in de film Onze Jongens en had hij vorig jaar een rol in Zwaar Verliefd. Onlangs werd bekend dat de film Onze Jongens een opvolger krijgt waarin ook Jim weer te zien is.


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater