Artiesten

Ilse DeLange dit najaar op theatertournee

Met haar Edison Oevreprijs op zak gaat Ilse DeLange dit najaar op theatertournee. Ze eindigt haar concertreeks in haar geboortestad Almelo.

DeLange speelt met haar nieuwe show New Amsterdam in 24 theaters. Tijdens het concert staat haar nieuwe album centraal, dat ook dit najaar uitkomt. De nieuwe nummers vult ze aan met haar grote hits. De kaartverkoop voor de tour start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via www.ilsedelange.com.

Ilse vertelde dinsdag over haar carrière en haar plannen in De Wereld Draait Door.

ZomerConcerten

Maar wie niet tot het najaar wil wachten, moet deze zomer naar Amsterdam. Want op 1 juli opent de Twentse de BankGiro Loterij ZomerConcerten in het Koninklijk Concertgebouw. Tot vorig jaar heette het evenement de Robeco Summernights.

De zomerconcerten bieden een grote diversiteit aan optredens voor een breed publiek. Deze zomer staan bijvoorbeeld op het programma klassieke optredens van andere Joyce DiDonato en Joshua Bell. Maar ook vertelt André Kuipers met beeld en muziek over de eerste maanlanding. En Lucas Hamming & Friends spelen klassiekers uit de rockopera Tommy.

Het evenement vindt plaats in juli en augustus en heeft meer dan tachtig optredens op het programma staan. Jaarlijks komen er tienduizenden mensen op af.


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater