Toneel, Voorstellingen

Hendrik Groen keert terug met Beau Schneider in de titelrol

Na groot succes en een reprise kon je er op wachten. Er komt een vervolg op de toneelvoorstelling Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken. Die zal uiteraard gebaseerd zijn op het boek 'Hendrik Groen: Zolang er leven is'. Ook keren de hoofdrollen terug: Beau Schneider zal de titelrol van Hendrik Groen weer spelen en Mike Weerts zijn beste vriend Evert.

Dit maakten beide acteurs bekend in het tv-programma Tijd voor MAX. De titelrol is Schneider goed bevallen. Hij kijkt daarom uit naar het vervolg. 'Er zit zo veel moois verscholen in zijn personage; hij is geestig met een hart van goud, maar heeft ook een lichte zweem van tragiek over zich heen.'

Daarbij vertelden ze ook wie de rol van de directrice zal spelen. De rol wordt wederom afgewisseld. Cynthia Abma en Anne-Marie Jung zullen als haar te zien zijn..

De eerste toneelvoorstelling van Hendrik Groen viel erg in de smaak. Niet in het minste omdat de voorstelling érg anders is dan de tv-serie. De hoofdrollen worden namelijk niet gespeeld door acteurs op leeftijd maar juist door jonge mensen. Dat geeft het stuk een geheel eigen draai. Hieronder zie je de beelden van de eerste voorstelling.

Ben je op zoek naar een toneelstuk? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater