Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Hans Klok even weg uit Nederland om 'fris' te blijven
31-07-2018

Hans Klok even weg uit Nederland om 'fris' te blijven

Hans Klok wil even weg uit Nederland en Duitsland om 'fris' te blijven. De illusionist liet onlangs weten dat hij voor tien jaar vertrekt naar Las Vegas.

"De afgelopen zes jaar heb ik alles bij elkaar vier maanden in Carré gestaan. Als ik hier langer blijf, ben ik niet meer fris. Terwijl mensen willen dat je steeds wat nieuws doet. In Las Vegas kan ik opnieuw beginnen",vertelt Klok vandaag in Trouw.

Weinig succes


De illusionist beproefde eerder zijn succes in Las Vegas, maar was weinig succesvol. Toch probeert hij het nog een keer. "Het is nu of nooit. Ik word vijftig, dus later moet ik het niet doen. Ik heb veel opgetreden in Duinrell, en Las Vegas is een soort Duinrell XXL, haha, dus dat past me wel."

Hij pakt het nu ook anders aan; dit keer begint hij in kleine zalen. "Als het succesvol is, heeft MGM mogelijkheden om me in grotere zalen op te laten treden, een mooi vooruitzicht. De show zal iets anders zijn dan in Nederland, maar mijn persoonlijke stijl, de snelheid en de afwisseling van kleine gebaren en grote effecten, zullen blijven."

Horror


Hans Klok tourt momenteel met zijn show House of Horror, maar daarna zal hij dus voor lange tijd verhuizen naar de Verenigde Staten. Het touren zal hij echter niet missen. "Dat kost veel tijd. Op een gegeven moment heb je dat gehad."

House of Horror is overigens een van zijn meest succesvolle shows; hij staat er al twee jaar mee in de theaters in heel Europa. In de show gaat Klok de strijd aan met oude illusionisten uit het verleden die hem niet dulden in hun magische cirkel. Terwijl de illusionist strijdt tegen deze demonen, volgt de ene fenomenale truc de andere op. Hij verrast het ademloze publiek keer op keer met zijn ongeëvenaarde spel. Lukt het hem om uit de klauwen van zijn bloeddorstige rivalen te blijven?
Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!


Lees meer over: Hans KlokAlgemeen

Gerelateerd nieuws