Artiesten

Hans Kazan na geboorte 8e kleinkind: Hoe gelukkig kan een mens zijn?!

Wat veel leuk nieuws hebben we vandaag! Eerst de verjaardag van Tonny Eyk, en nu kunnen we ook melden dat Hans Kazàn een kleinkind heeft mogen verwelkomen. Kosta, heet het jongetje, en het is zijn áchtste kleinkind!

Hans en zijn vrouw Wendy poseren trots op de foto met de nieuwste aanwinst in hun mooie familie. Hij schrijft dan ook op Instagram "Vandaag is ons kleinkind Kosta geboren. Hoe gelukkig kan een mens zijn?!"

Dolgelukkige Hans Kazan

Dochter Lara en haar verloofde Kian Bennani zijn de gelukkige ouders. Het is het tweede kindje voor het stel, dat twee jaar geleden al zoon Kayan kreeg. Samen runnen ze een makelaarskantoor aan de Costa del Sol. De dolgelukkige moeder schrijft: "Welkom op deze wereld mooie Kosta. Een intense golf van geluk en opluchting toen ik je op mijn borst kreeg deze morgen. Wij zijn zo gelukkig om jou te mogen verwelkomen in onze familie. Je zal verwend worden met eindeloze liefde... Dat beloof ik."

Alive and kicking

Pater familias Hans kan maar wat trots zijn op zijn nakomelingen. Samen met zijn vrouw kreeg hij vijf kinderen. Hun oudste dochter overleed tragisch genoeg op jonge leeftijd. Gelukkig gaat het heel goed met zijn andere kinderen: ze zijn gesetteld en hebben hun eigen carrière opgebouwd. Zijn zoon Oscar vormt met Renzo en zijn vrouw Mara 'Magic Unlimited', waarmee ze ongekend populair zijn over de hele wereld. Hans Kazan treedt op met zijn zoon Steven in een unieke show vol entertainment, interactie, bizarre trucs en heel veel humor. Ze staan aankomend seizoen in de theaters met hun show 'Alive and Kicking'. Een tourlijst volgt snel!

Kijk voor een overzicht van theatervoorstellingen in onze theateragenda!

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater