Artiesten, Cabaret, Toneel, Voorstellingen, Zang

Hadewych Minis covert zangeressen in nieuwe theatershow

Hadewych Minis heeft vandaag aangekondigd dat ze bezig is met een nieuwe show! Na het grote succes van Minis Plus gaat ze een ode brengen aan bekende Nederlandse zangeressen. Uit het subtiele tipje van de sluier kunnen we opmaken dat ze in ieder geval nummers van Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis en Anouk zal gaan zingen.

Minis Plus was een groot succes voor de actrice en zangeres. Ze stond met de show zelfs in het beroemde Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dat was een grote droom voor haar. Minis Plus was in veel opzichten een ode aan de vrouw, van moederschap tot midlifecrisis. Blijkbaar was ze nog niet helemaal klaar met dit onderwerp.

Want wat doe je wanneer zo'n succesvolle show voor bij is? "Dan maak je een nieuwe," zo schrijft ze vandaag op haar instagram. Voor Hadewych Doet De Dames zal ze gaan samenwerken met de muzikanten van Matangi Quartet, drummer Leon Klaasse, bassist Marijn van Prooijen en componist Peter van de Witte.

De kaarten voor de show zijn inmiddels al te koop. Vanaf 20 december zal Hadewych weer langs de theaters van Nederland toeren. Ze waarschuwt er echter wel meteen bij: wees er snel bij, want de kaarten gaan hard!

Ben je op zoek naar een andere toneel-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater