Artiesten

Guus Meeuwis viert jubilea in 2020 groots

Guus Meeuwis viert in 2020 twee jubilea en dat pakt hij groots aan. Onder andere met twee concerten in New York, een droom die uitkomt voor de Brabander.

"Als ik bandshirts van internationale sterren zag met daarop: ‘London, Paris, New York’ leek het me zo verschrikkelijk cool om zulke steden als artiest onder je eigen naam te hebben staan." Eerder gaf de zanger al concerten in The Royal Albert Hall in Londen en L’Olympia in Parijs. De optredens in New York vinden plaats op 23 en 24 oktober 2020 in Webster Hall. Een podium waar ook grote artiesten als KISS, Prince, Sting en U2 optraden.

Twee jubilea

In 2020 viert Guus twee jubilea. De eerste is zijn 25-jarig jubileum als artiest. In 1995 kwam namelijk zijn debuutsingle en monsterhit Het is een nacht uit. Ook vindt voor het 15e jaar op rij zijn Groots Met Een Zachte G-concertreeks plaats. Naast het concert in New York gedenkt Meeuwis deze mijlpalen met de jubileumeditie van Groots Met Een Zachte G, een nieuw album en speciale projecten die hij later in 2020 bekend maakt.

The Ellen Show

Meeuwis komt in het kader van zijn bezoek aan de Verenigde Staten blijkbaar ook graag op visite bij dé talkshow van het moment: The Ellen Show. Met een Instagrambericht lijkt hij namelijk te solliciteren naar een plekje in de show van presentatrice Ellen DeGeneres. Ook bedankt hij haar - "de ongekroonde koningin van de VS" - en de rest van het land voor hun gastvrijheid.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater