Artiesten

Glennis laat zich niet stoppen door breuk met management

Gisteren maakte RTL Boulevard de breuk bekend tussen Glennis Grace en haar Amerikaanse management. Inmiddels heeft Glennis laten weten dat ze niet zal stoppen met het najagen van haar internationale droom.

De twee managers, Lauren Walters en Josh Williams, schreven in een e-mail dat de situatie vanaf het begin "zeer onorthodoxe situatie". Het was er ook niet gemakkelijker op geworden. Ze werken met geen van hun klanten op deze manier. Daarom hebben ze "niet de tijd of energie" om er mee door te gaan.

Ze wensen de zangeres wel het beste toe. "We zullen Glennis altijd ondersteunen en wensen haar al het aanhoudende succes in de wereld." Ook geloven ze nog steeds in haar succes. "Het zal zeker naar haar toe komen, daar waren we zeker van."

Hoopvol

Glennis bevestigde de breuk op haar social media.


Verder legde ze uit dat het duo met de 'onorthodoxe situatie' doelde op de gemaakte scheiding tussen de Benelux en de rest van de wereld. "Waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden." Volgens de zangeres is dat "niet ongebruikelijk". Tevens is het voor haar belangrijk om op Nederland te kunnen blijven focussen. "Ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken."

Ze vond het alleen "niet erg professioneel" dat het duo de e-mail via de media deelde. "Gelukkig kan ik de gesprekken die in de VS lopen gewoon zelf overnemen." De Amsterdamse is ook hoopvol gestemd. Ze heeft geleerd dat "als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat".


Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater