Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Glennis Grace haalt halve finale America's Got Talent
23-08-2018

Glennis Grace haalt halve finale America's Got Talent

Glennis Grace is door naar de halve finale van de populaire talentenjacht America's Got Talent. Het was tot op het laatste moment spannend afgelopen nacht, aangezien het publiek beslist welke 25 acts door gaan naar de volgende ronde. Pas na een aantal zenuwslopende minuten kreeg Grace het verlossende woord te horen.

De vakjury (Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel) gaf een staande ovatie afgelopen dinsdag voor het optreden van Glennis Grace, die 'Never Enough' zong uit de filmmusical The Greatest Showman. 'Als we het hebben over mensen die naar de live show gaan en daar hún moment pakken, dan hebben we het over DIT soort optredens!' wees Simon Cowell aan. Toch was het absoluut spannend of Glennis Grace de volgende ronde zou halen, want alleen de acts met de meeste stemmen mogen door.Glennis Grace vergist zich bij uitslag


Glennis had dan ook flink de zenuwen tijdens het bekend maken van de uitslag. Ze kreeg samen met de comedian Samuel J. Comroe te horen dat ze allebei door waren naar de volgende ronde, maar dacht dat slechts één van de twee door mocht. Toen ze haar naam niet hoorde, wilde ze van het podium lopen, maar werd meteen door presentatrice Tyra Banks teruggeroepen: 'Oh mijn hemel! Hoorde je wat ik zei? Allebei! Jij en jij! Allebei door!' Een enorme zucht van verlichting ging door de Amsterdamse zangeres heen. 'What the fuck? Ik ben zo dom!' slaakte Glennis.Als tip kreeg Glennis mee dat ze verder moest werken aan haar materiaal. Howie Mandel: 'Je hebt een goed idee welke nummers voor jou geschikt zijn. Blijf daar goed op letten, en let op je TAALGEBRUIK.' Hierop schoot de halve zaal in de lach. De Verenigde Staten is immers niet de Jordaan in Amsterdam.

De live shows van de halve finale zijn te zien van 4 tot en met 12 september. Tien acts mogen door naar de finale.

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerd nieuws