Artiesten

Glennis Grace naar België met Whitney Houston-tribute

Glennis Grace gaat naar België. Op 26 oktober 2019 staat ze in de Lotto Arena in Antwerpen met haar Whitney Houston-tribute show. Dit maakte de zangeres bekend op haar social media.

Winst Soundmixshow

Voor het optreden in België, zal ze eerst nog op 5 oktober een bijzonder concert geven in AFAS Live. Deze vindt exact 24 jaar na haar winst in de Soundmixshow plaats. In de talentshow zong ze ook nummers van Whitney Houston.

Run To You

De zangeres trok ook in de jaren daarna de aandacht door haar uitmuntende vertolkingen van nummers van Houston. In 2017 had ze zelfs een hit met haar uitvoering van Run To You. Ze zong het nummer tijdens de Ladies of Soul-concerten.

En na het overlijden van de Amerikaanse zangeres bracht Grace een hommage met een concert in de Melkweg. Ze deed dit samen met Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer.

Amerikaanse tour

Dit jaar gooide Glennis hoge ogen met haar deelname aan America's Got Talent. Na de finale liet ze weten weten dat er een Amerikaanse tour stond gepland. Of deze doorgaat moet nog blijken. Want vorige maand brak haar Amerikaanse management met haar.


Kijk snel voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater