Familie, Muziek, Voorstellingen

Gert Verhulst (baasje van Samson) rijdt fietser aan

Vlak voor een speciaal optreden van Samson en Gert in Antwerpen heeft Gert Verhulst een fietser aangereden. Dat meldt de Vlaamse krant De Standaard. Het slachtoffer raakte gelukkig slechts lichtgewond. De presentator en topman van Studio 100 liet de krant weten dat hij erg onder de indruk was van het ongeval. Hij vertelt aan De Standaard: 'Intussen heb ik al contact gehad met de betrokken meneer om hem een spoedig herstel te wensen en mijn excuses aan te bieden voor dit spijtig ongeval'.

Gert was onderweg naar Throwback Thursday, een groots muzikaal verjaardagsfeest in het Sportpaleis in Antwerpen om het 20-jarig bestaan van de Vlaamse kinderomroep Ketnet te vieren. Deze nostalgische voorstellingen zijn vooral bedoeld voor twintigers en dertigers die zijn opgegroeid met de zender en Samson en Gert hebben veel bekende liedjes. Speciaal voor de volwassen fans is daarom zelfs een dance-nummer uitgebracht: 'Samson is a DJ!'.

Bij de parking van het Sportpaleis zag Gert Verhulst woensdagmiddag echter niet op de tijd de fietser toen hij de parkeerplaats op wilde rijden. Hij raakte daardoor de fietser, die ten val kwam en gewond raakte. Het betrof een 33-jarige man, die later met lichte verwondingen naar het ziekenhuis werd gebracht.

Foto: Nick Jespers

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater