Artiesten

Na flinke crash maakt Romy Monteiro het goed

Romy Monteiro maakte gisteren een flinke crash tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort waar ze meedeed aan de Ladies GT Race. Ze moest met de ambulance naar het ziekenhuis, maar inmiddels is ze weer thuis. Via Instagram liet ze weten dat het goed gaat naar omstandigheden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve allemaal! 💕 Het gaat goed, ik ben niet ernstig gewond ookal zou je dat wel denken na de crash beelden online... Met 120km in een muur crashen en een paar x over de kop, het is niet niks. Maarrr ik ben er goed vanaf gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken! (Thnx engeltjes boven🙏🏽) Het was een heftige crash maar ook een heftige race! Eigenlijk een hele toffe race, tot de crash 😅 Even schrikken, maar het race avontuur vond ik geweldig! 🏎 Dank voor jullie lieve bezorgde berichtjes! Maar vooral een hulde aan alle Hulpverleners ter plekke! Die mij uit de auto sneden en tackelde terwijl ze lieve dingen zeiden om me gerust te stellen, het medisch personeel die me hebben verzorgd én m’n hand vast bleven houden, de politie escort naar het ziekenhuis vanwege de files. Iedereen zó lief, bezorgd en professioneel. Dank!!! Nu ga ik herstellen op de bank! En me lekker in de watten laten leggen door liefje (en een beetje extra aanstellen😜🌿) #crashophetcircuit #ookweermeegemaakt #jumbogtrace

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Geen levensgevaar

Romy vloog met 120 km per uur tegen een muur aan en vloog vervolgens over de kop. Gelukkig was de 26-jarige nooit in levensgevaar. Een woordvoerder van Jumbo liet gisteren weten dat ze "continu bij kennis" was en dat ze ter controle naar het ziekenhuis ging. "We nemen altijd het zekere voor het onzekere."

Romy was niet de eerste met een ongeluk. Vrijdag crashte presentatrice Sandra Schuurhof ook al. Dat was tijdens een oefenronde.

Een omstander filmde de crash van Romy...

Foto: Lars Vaessen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater