Cabaret, Voorstellingen

Figureren in Rundfunk-film? Geef je dan snel op!

Voor hun eerste film Jachtwachter zoekt Rundfunk figuranten. Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout lieten dit weten op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

WE ZOEKEN FIGURANTEN!!! We zouden het (zoals je kunt zien) vet leuk vinden als je meedoet! En al je vrienden en familieleden mogen ook mee! Meld je aan op HTTP://RUNDFUNK.NLFILM.TV Wanneer: 11 augustus. Waar: Almere (echt een stad in opkomst, over 50 jaar weet je niet wat je ziet.) Waarom: Omdat jij bij wil dragen aan een stuk Nederlandse filmgeschiedenis, omdat je vet graag met je gezicht op het witte doek wil, omdat je in de zomer toch niks beters te doen hebt en omdat je ons van dichtbij wil zien en misschien aanraken (krijg je wel een pomper voor je kaak als je het probeert, maar dat is ook aanraken) KOM ALLEMAAL, WE HEBBEN JULLIE NODIG! En omdat dit zo’n lang bericht is, hier een grappige emoticon: 🤡. Kusje van de boys

Een bericht gedeeld door Rundfunkboys (@rundfunkboys) op


Het verhaal speelt zich af op camping HIVO. De hardwerkende Wachtopzichter is blij met de komst van een afgeleefde voormalige wereldster. Maar dan blijkt die op de vlucht voor criminelen. Het duo moet er alles aan doen om de camping te redden.

Rundfunk begon in 2015 met de populaire gelijknamige tv-serie. Later volgde hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen. En komend seizoen staan ze met een nieuwe voorstelling op de planken, Todesangstschrei.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater