Muziek, Voorstellingen, Zang

Eurovisie Songfestival: gaststad verklapt door technische fout?

Ai! Een pijnlijke fout in de gelikte marketing-campagne voor het Eurovisie Songfestival in Nederland. Vrijdag wordt bekend gemaakt in welke gast-stad het Europese liedjesfestijn zal plaatsvinden. Maar door een technische storing stond op de website van Eurovision.tv woensdag al een bekendmaking!

Welke stad is het dan geworden? Rotterdam of Maastricht? Nou, dat weten we eigenlijk nog steeds niet. "Tijdens de voorbereidingen voor de bekendmaking van de gaststad komende vrijdag, zijn er op de website Eurovison.tv pagina's voor beide steden aangemaakt, zodat deze tijdens de aankondiging klaar voor publicatie zouden zijn," aldus de European Broadcasting Union (EBU). Door een niet specifiek benoemd probleem aan de achterkant van de website, werden beide pagina's korte tijd voortijdig gepubliceerd.

Nu.nl schrijft dat vooral opviel dat bij de bekendmaking van Rotterdam een foto van Ahoy te zien was, terwijl de pagina voor Maastricht de foto voor evenementenlocatie MECC ontbrak. Ook stond de pagina van Rotterdam er al eerder op, zodat enkele media er meteen al mee aan de haal gingen.

De vraag is natuurlijk of dat überhaupt iets zegt. Enige tijd later werden beide pagina's weer verwijderd. Nu moet iedereen wachten tot de bekendmaking. Die zal morgen plaatsvinden om 12:00.

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater