Klassiek, Muziek

Ervaar het Requiem van Mozart met korting via Theater.nl

De wereldberoemde componist Amadeus Mozart schreef vlak voor zijn dood zijn Requiem. Dirigent Pieter Jan Leusink en zijn Bach Choir & Orchestra of the Netherlands spelen dit wereldberoemde muziekstuk samen met sopraan Olga Zinovieva. De noten roepen allerlei complexe gevoelens op. Je voelt rouw, angst en verdriet, maar ook hoop, licht en schoonheid. En dankzij onze speciale kortingsactie kun je met korting genieten van dit indrukwekkende muziekstuk!

 

Krijg korting op kaartjes van Beleef Klassiek via Theater.nl

Gebruik de actiecode TH1920 en betaal slechts €49,95 waar je normaliter 75 euro moet betalen voor een kaartje bij de kassa van Beleef Klassiek. (Voorwaarden: niet geldig i.c.m. andere acties. Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling)

 

Requiem inclusief spectaculaire aria

Het Requiem van Mozart is nog steeds bekend bij het grote publiek. In de film Amadeus wordt het op een belangrijk moment gespeeld en maakt nog steeds bijzonder veel indruk. The Bach Choir of the Netherlands zal deze compositie volgend jaar spelen in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam en in verschillende historische kerken van Nederland.

Sopraan Olga Zinovieva is speciaal gevraagd om de bijzondere aria van dit stuk te komen zingen. ‘No, che non sei capace’ wordt weinig uitgevoerd vanwege de hoge moeilijkheidsgraad voor de zangeres. Het is een spectaculaire zangpartij. Mozart zocht hiervoor alle grenzen van het mogelijke op. De hoge C is voor een stem al hoog, in ‘No, che non sei capace’ schrijft Mozart maar liefst zes keer de noot E, drie tonen hoger dan de hoge C. Dankzij de uitzonderlijke zangcapaciteiten van sopraan Zinovieva kun je dit een keer in het echt meemaken.

 

 Voor een spectaculair muziekstuk dat bijna nooit is te horen, raden wij je aan om snel die kans te grijpen!


Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater