Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Emilio Guzman en Loes Haverkort in 'Wie is de Mol?'
13-11-2017

Emilio Guzman en Loes Haverkort in 'Wie is de Mol?'

Cabaretier Emilio Guzman en actrice Loes Haverkort zijn vanaf 6 januari te zien in het 18e seizoen van 'Wie is de Mol?'. Het televisie-programma heeft de kandidaten voor deze editie bekend gemaakt. De theatermakers Guzman en Haverkort zijn naast acht andere bekende Nederlanders te zien.

Een goeie mol zet alle spelers op het verkeerde been. Geen wonder dan ook dat vaak theatermakers een grote rol spelen in telvisie-programma 'Wie is de Mol?'. Dat maakt dan ook Emilio Guzman en Loes Haverkort meteen verdacht. Maar de andere kandidaten zijn ook interessant. Jan Versteegh en Ron Boszhard zijn waarschijnlijk de bekendste gezichten, aangezien ze al jaren te zien op televisie als presentator. Journaliste Simone Weimans is journalist en sinds 2011 voor het NOS Journaal. Stine Jensen werd bekend als filosoof, schrijver en programmamaker.En er zijn ook verrassende keuzes dit jaar. Wat dacht je van de muzikanten Bella Hay en Ruben Hein? Ook is Cartoonist Jean-Marc van Tol, een van de bedenkers van Fokke & Sukke, voor het programma geselecteerd. En er gaat dit jaar zelfs een modeontwerpster mee: Olcay Gulsen.

Emilio Guzman is momenteel te zien in het theater met zijn voorstelling Kom dan!, die dit seizoen door het Nederland tourt. Loes Haverkort stond in 2015 voor het laatst in het theater. Daar had ze echter een bloedstollende rol in Fatal Attraction, waardoor je als Mol-fan alleen maar enthousiast kan worden van haar deelname.

Gerelateerd nieuws