Artiesten

Eerste operatie Tony Neef achter de rug

Tony Neef heeft alles weer helder voor ogen: een staaroperatie maakt een einde aan het slechte zicht waar hij zo'n last van had. "Ik was met mijn man naar Gran Canaria en ik zei tegen hem, ik had net zo goed thuis kunnen blijven."

Op het toneel had hij er geen last van gelukkig, want dan heeft hij geen ver zicht nodig. Maar, "het wordt steeds minder," zo vervolgde de musicalster bezorgd in een interview. "Toen ben ik een bril gaan nemen voor in het theater. Vanaf rij 9 kon ik dan eindelijk weer een keertje expressie zien. En in het verkeer natuurlijk: heel belangrijk dat je de borden kan lezen, want dat ging al niet meer. Ik ben eigenlijk een beetje geïrriteerd naar de kliniek gegaan heb gezegd, dit klopt niet."

Staaroperatie

Na de nodige metingen in de kliniek, bleek Neef last te hebben van staar. Een opluchting, want zo kon hij gericht een behandeling starten en ergere problemen voorkomen. Afgelopen donderdag vond de operatie aan zijn rechteroog plaats, het linker staat 1 mei op de planning.

Tony Neef in musicals

De afgelopen maanden tourde Neef met de musical 'The Addams Family' door het land. Voor volgend seizoen staat de musical 'Haal het doek maar op' in de planning, waarin ook Mariska van Kolck speelt.

Kijk voor meer musicals in onze theateragenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater