Voorstellingen, Zang

Duncan Laurence imponeert vakjury voor Eurovisie Songfestival

Het lichtballenprobleem van Duncan Laurence is opgelost. Er is niets meer dat een geweldig optreden van de zanger in de weg kan staan. Gisteren gaf de Nederlandse zanger namelijk een gelikt optreden voor de jury met zijn laatste repetitie. De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival is uiteraard vanavond te zien. Dat wordt de spannendste in jaren, want Nederland is nog steeds favoriet voor de winst!

Waar het bij de twee repetities nog een heel gedoe was om de lichtgevende bal goed op het podium te krijgen (zie ook de foto hierboven en de videoclip hieronder, waarin de bal naast en op de piano staat), werkt inmiddels alles naar behoren. Ook de lasers uit de eerste repetitie zijn inmiddels vervangen voor een indrukwekkende video-projectie.

Zelfs het AD, een van de meer kritische kijkers van de Nederlandse pers, lijkt te geloven in een groot succes. Ook kreeg Duncan gisteren al de OUTmusic Award 2019.

De uitzending van de tweede halve finale begint om 21:00 op Nederland 1. Duncan zal als zestiende land gaan optreden. Hopelijk wordt het een groot succes, want dan staat hij dit weekend in de finale! Als Duncan Laurence wint, is dat de eerste Nederlandse zegen in 44 jaar.

Foto: Thomas Hanses

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater