Artiesten, Muziek, Voorstellingen, Zang

Duncan Laurence maakt vandaag Songfestival-nummer bekend

Zanger Duncan Luarence gaat vandaag eindelijk zijn nummer voor het Eurovisie Songfestival bekend maken. Het wachten is daarmee ein-de-lijk voorbij. Duncan zal het nummer vanavond laten horen in De Wereld Draait Door, zo laat hij weten via sociale media.

UPDATE: het nummer is inmiddels bekend en kun je hieronder bekijken en beluisteren.

Eind januari werd bekend dat Duncan Laurence dit jaar namens Nederland zal afreizen naar Tel Aviv voor de 64 editie van het Eurovisie Songfestival. We wisten al dat vandaag het nummer bekend zou worden. Vandaag maakte Duncan op twitter bekend dat hij het nummer in De Wereld Draait Door zal spelen.

The wait is over… Eurovision single release - tonight: 7 P.M. @dwdd & YouTube @Eurovision #🇳🇱 #ESC19 #Eurovision #songfestival @songfestival pic.twitter.com/wl2vh12acK

— dunclaurence (@dunclaurence) 7 maart 2019

Duncan heeft een gunstige loting gekregen en zal in de tweede halve finale op donderdag 16 mei optreden. Als hij door is, speelt hij in de grote finale op zaterdag 18 mei.

Dat is momenteel nog enorm spannend omdat we helemaal niets over het nummer weten dat Duncan Laurence zal spelen. Ook is hij geen grote bekende artiest, al stond hij wel in de Voice of Holland. Kijk hier om te luisteren hoe hij op het podium klinkt.

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater