Artiesten

Documentaire Stefano Keizers: "Letterlijk toegang tot alles"

Tv-zender BNNVARA maakte een documentaire over cabaretier Stefano Keizers. Donderdagavond zaten Keizers en de documentairemakers Lavinia Aronson en Julian Kock in de talkshow Pauw. Daar gaf de cabaretier ook zijn huissleutels aan Aronson en Kock.

"Ik zou nu eindelijk wel een keer willen weten of het een rol is die ik speel, of dat ik echt zo ben als ik zeg en denk dat ik ben", vertelt Keizers. "En als zij mij ongezien en ongemerkt kunnen filmen, dan kom ik daar hopelijk achter."

Letterlijk toegang tot alles

Pauw vertelt dat de documentairemakers "letterlijk toegang tot alles in zijn leven" hebben. En de cabaretier beaamt: "Natuurlijk alles!" Bekijk hieronder het hele gesprek. Klik op de afbeelding voor het filmpje.

Tekst gaat verder onder het filmpje
""

Absurd

Stefano Keizers is zanger, cabaretier en bij veel mensen vooral bekend van de Slimste Mens. Maar als je hem met één woord moet omschrijven is dat met 'absurd'.

Ben je benieuwd naar zijn werk? Volgend theaterseizoen staat Keizers in de theaters met zijn voorstelling Sorry, baby. Of lees hier ons portret van deze opmerkelijke cabaretier.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater