Artiesten

Dochtertje René van Kooten hopelijk snel naar huis

Het gaat heel goed met het veel te vroeg geboren dochtertje van René van Kooten. Waarschijnlijk mag de kleine Sophia snel naar huis. Daar kijken de acteur en zijn vrouw Tanya uiteraard erg naar uit. Dat vertelde Van Kooten aan BuzzE tijdens de perspresentatie van de musical Anastacia in Amsterdam.

"Ze doet het hartstikke goed", vertelt de acteur. "Daar moeten we heel blij en dankbaar voor zijn." Het meisje ligt nu bijna dertien weken in het ziekenhuis.

Dit bericht bekijken op Instagram

Geen woorden of hashtags nodig.... @jessica_vi_photography @stichtingearlybirds

Een bericht gedeeld door Rene van Kooten (@renevankooten) op

Levensgevaar

Sophie kwam in november ter wereld na een zwangerschap van 26 weken. Omdat René's vrouw erg ziek werd, besloten de artsen het meisje te halen. Tanya liep tijdens haar zwangerschap namelijk een bacterie op die haar leven in gevaar bracht. Met haar gaat het nu ook goed.

Nieuwe musical

Op werkgebied gaat het de acteur ook voor de wind. Want gisteren maakte Stage Entertainment bekend dat hij een van de hoofdrollen speelt in de nieuwe musical Anastacia. De acteur vervult de rol van de meedogenloze Sovjet-officier Gleb.

Opvolger The Lion King

De musical Anastasia speelt vanaf september in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Daarmee volgt de voorstelling The Lion King op.


Kijk voor meer musicals in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater