Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Deze week in het theater: The Full Monty en nog véél meer!
05-02-2018

Deze week in het theater: The Full Monty en nog véél meer!

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er teveel om op te noemen, dus Theater.nl pikt iedere week, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We hebben meteen voor je opgezocht of er nog kaarten beschikbaar zijn. Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland.

Maandag 5 februari: The Full MontyVandaag gaat The Full Monty in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Échte normale mannen gaan met de billen bloot, naar de gelijknamige film die in 1998 genomineerd werd voor de Oscar voor beste film en een Oscar won voor beste muziek. Er zijn nog maar een paar kaartjes te krijgen voor de première. Daarna reist de musical het hele land door.

Dinsdag 6 februari: Sara KroosLet op! De kaarten voor de voorstelling Zonder verdoving van Sara Kroos gaan heel hard. Op moment van schrijven kun je nog een paar kaarten krijgen voor haar optreden in de Leidse Schouwburg in Leiden, maar ze vliegen onder je neus weg!

Woensdag 7 februari: Soldaat van OranjeDe Nederlandse musical Soldaat van Oranje is een van de meest populaire Nederlandse producties ooit. De voorstelling speelt tot en met mei, maar aangezien het dan waarschijnlijk erg druk zal zijn in verband met de herdenking van de Tweede Wereldoorlog is aanstaande woensdag misschien geen gek idee. Alle voorstellingen worden gegeven in de Theaterhangaar vlakbij Katwijk. Er zijn nog genoeg kaarten.

Donderdag 8 februari: MarxOok dit is een mooie vondst: er zijn voor woensdag nog tickets te koop voor Marx in Schouwburg Odeon in Zwolle. Deze theatermonoloog is erg populair, want het Zuidelijk Toneel maakte deze voor de bekende Nederlandse top-acteur Frank Lammers. Bestel ze nu het nog kan!

Vrijdag 9 februari: Karin Bloemen - Volle BloeiEr zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Karin Bloemens theatershow in het Scheldetheater in Terneuzen. Volle Bloei is een feest voor zowel trouwe fans als nieuw publiek, want er komen allemaal bekende nummers en haar beste sketches voorbij.

Zaterdag 10 februari: De Andere StemAanstaande zaterdag kun je naar De Andere Stem van Toneelgroep Amsterdam in Theater De Harmonie in Leeuwarden. Het is een bewerking op het toneelstuk La voix humaine van Jean Cocteau met Ramsey Nasr in de hoofdrol. Er zijn nog kaarten beschikbaar. De voorstelling speelt tot 21 april.

Zondag 11 februari: De familie van NielieDe Familie van Nielie speelt volgens de programmering alleen deze maand nog in het theater en is zondag te zien in de Stadsschouwburg in Utrecht. Er zijn nog kaartjes. Kinderen kunnen na de voorstelling nog naar een speciale workshop voor twee euro.

Gerelateerd nieuws