Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Deze week in het theater: OG3NE, Frans Bauer en nog veel meer
29-01-2018

Deze week in het theater: OG3NE, Frans Bauer en nog veel meer

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er teveel om op te noemen, dus Theater.nl pikt iedere week, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We hebben meteen voor je opgezocht of er nog kaarten beschikbaar zijn. Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland.

Maandag 29 januari: O'G3NE - Three Times a LadyBegin de week goed met de Three Times a Lady tour van O'G3NE in het Beatrix Theater in Utrecht. Na hun deelname aan het songfestival zijn de dames nog steeds erg populair. Je moet er daarom snel bij zijn: er zijn nog maar enkele kaartjes beschikbaar.

Dinsdag 30 januari: Vastgoed B.V.Vastgoed B.V. is de Nederlandse bewerking van het toneelstuk Glengarry Glen Ross en is morgen te zien in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Woensdag 31 januari: Philippe Geubels - Bedankt Voor AllesDeze week staat cabaretier Philippe Geubels van dinsdag tot en met vrijdag in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam met zijn programma Bedankt Voor Alles. Je moet er wel snel bij zijn, want er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Donderdag 1 februari: De Verleiders - Stem KwijtDe gemeenteraadsverkiezingen komen eraan dus Stem Kwijt van De Verleiders is momenteel érg actueel. Het toneelstuk over de Nederlandse democratie is de komende twee weken te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Vrijdag 2 februari: Frans Bauer - Tour de FransMoe van een lange werkweek? Frans Bauer staat vrijdag met Tour de Frans in de schouwburg van Tilburg, én er zijn nog kaarten voor verkrijgbaar! Begin het weekend met een feestje.

Zaterdag 3 februari: Herman van Veen - Tournee 2018Herman van Veen treedt op vrijdag- en zaterdagavond op in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Hiervoor zijn nog enkele kaarten voor beschikbaar! Wees er snel bij, want Herman van Veen is vaak uitverkocht.

Zondag 4 februari: De SprookjessprokkelaarDeze week kun je op zondag naar het Efteling Theater in Kaatsheuvel voor de musical De Sprookjessprokkelaar. De musical speelt meestal één dag in het weekend en is onlangs verlengd tot en met 2 april.

Gerelateerd nieuws