Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen

De Parade staat nog maar één week in Amsterdam

In de zomermaanden spelen er bijna geen voorstellingen in de theaters. Niet alleen hebben veel organisaties vakantie, ook wordt er veel gerepeteerd voor het nieuwe seizoen. Toch kun je als theaterliefhebber je hart ophalen bij de verschillende festivals. De Parade is misschien wel het bekendste theaterfestival van Nederland en staat momenteel in Amsterdam. Maar opgelet: deze week is de laatste week dat je er naar toe kunt!

De Parade is een festival waar je iedere dag voor maximaal tien euro voorstellingen kunt bezoeken. De toegang tot het terrein is het eerste uur gratis. In Amsterdam vaart er bovendien een bootje naar het festival, zodat je kunt aankomen in stijl.

Wat kun je nog zien in het Martin Luther Kingpark? Nou, Hans Dagelet speelt tot 20 augustus nog Captain Beefheart en zingt Pork Treat Musical samen met Rosa Ensemble. Ellen ten Damme zingt een complete muzikale roadtrip bij elkaar in En Route. Voor de kleintjes speelt de beroemde clown Hakim op verschillende losse dagen. En in Alles Wat Liefde Is speelt Toneelgroep Oostpool alle romantische scenes uit bekende films na. En iedere dag kun je op het festivalterrein luistern naar gratis concerten.

Ben je op zoek naar normale voorstellingen? Kijk dan even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater