Cabaret, Circus, Dans, Familie, Muziek, Toneel, Voorstellingen, Zang

De Parade staat deze week in Den Haag

Theaterfestival De Parade staat tot het einde van deze week in Den Haag in het Westbroekpark. Dit weekend opende De Parade daar haar deuren en je kunt er tot en met zondag naar voorstellingen kijken. Op station Den Haag Centraal kun je met een speciale flipperkast een voorproefje bij elkaar flipperen. Het algemene terrein is open vanaf 14:00 en het eerste uur gratis toegankelijk (daarna betaal je 8,50 euro). Voor de speciale voorstellingen in de tenten betaal je tussen de 3 en 10,50 euro.

Wat kan je zien op De Parade In Den Haag?

Ook dit jaar mag je weer een flink blik korte en verrassende voorstellingen verwachten.

Zo speelt acteur Hans Dagelet bijvoorbeeld Beefheart - Pork Treat Musical, een musical gebaseerd op het muziekalbum Trout Mas Replica van Captain Beefheart and his Magic Band Dagelet gromt, sist, spuugt en verrafelt de teksten die allemaal vertaalt zijn. Muziek én theater, avontuurlijk maar soms ook ongrijpbaar.

Maar dat is niet het enige... Vrijdag & Sandifort geven een concert met al hun muzikale hoogtepunten. Tessa de Swart, dichteres van radioprogramma De Staat, draagt met Alles wat mooi is! gedichten voor in een speciaal opgericht cafeetje. Voor de kleintjes is er de voorstelling Fiep heeft Haast waarin je alles leert over oversteken in het verkeer.

Na zondag pakt De Parade weer haar biezen en reist door naar Utrecht. Tot slot is het festival in augustus twee weken lang te zien Amsterdam.

Foto: Erik van 't Hof
Poster: Luis Rios-Zertuche

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater