Cabaret, Familie, Muziek, Toneel, Voorstellingen, Zang

De Parade is weer begonnen (en staat nu in Rotterdam)

De Parade is een rondreizend theaterfestival dat al jaren in de zomer zijn tenten opzet in verschillende steden. Dit weekend is het evenement weer begonnen in het Museumpark in Rotterdam. Na 30 juni reist het festival naar Den Haag en zal ook Utrecht en in Amsterdam aan doen.

Woensdag, zaterdag en zondag opent het terrein om 14:00. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag pas om 15:00. Het eerste uur mag je gratis naar binnen. Daarna betaalt iedereen vanaf 18 jaar € 8,50. Tot en met 17 jaar mag je gratis naar binnen. Met een CJP-Pas betaal je € 4,50. Op het terrein zijn er gratis acts en optredens te zien. Daarnaast heeft De Parade een bonte lijst voorstellingen en attracties. Die kosten minimaal 3 euro en maximaal 10 euro per toegangsbewijs.

Wat kun je zien op De Parade in Rotterdam?

Zoals iedere jaar mag je weer een breed scala aan originele kleine voorstellingen verwachten. Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Haye van der Heyden zingen op humoristische wijze Nederlandse liedjes van de jaren zestig als De Sandra's. Toneelgroep Oostpool heeft de heuse romcom Alles wat liefde is. De Theatertroep brengt hun voorstelling-serie Vaudeville ook weer naar De Parade. En aanstaande zaterdag geeft jazzband BRUUT! een gratis concert.

Paradebeeld Poster: Luis Rios-Zertuche
Foto: Erik van 't Hof

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater