Artiesten, Voorstellingen

De Lama's opnieuw terug in de Ziggo Dome

Goed nieuws voor de fans van De Lama's: volgend jaar komen de heren opnieuw weer samen voor een speciaal optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. In 2017 gaven ze al vier succesvolle shows als een soort van comeback (met een dikke knipoog). Op donderdag 7 november 2019 staan ze opnieuw op de planken.

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer waren van 2004 tot en met 2008 op televisie te zien onder leiding van Patrick Lodiers met improvisatiecomedy waar het publiek grote invloed had op de sketches. Ze groeiden uit tot een begrip. Het was dan ook geen verrassing dat de optredens van De Lama's enorm populair zouden zijn. Tijdens de show in de Ziggo Dome werd er flink uitgepakt, met niet alleen improvisatie-sketches, maar ook speciale optredens.

Net als vorig jaar hebben de heren weer een nieuwe trailer gemaakt voor het optreden:

De voorverkoop start donderdag (29 november) om 17:00 bij ticketmaster. Wees er snel bij, want in 2017 waren de vier shows snel uitverkocht. De meeste plaatsen kosten 59 euro. Voor een plaats op de tweede ring (zicht van ver af) betaal je 49 euro.

Ben je op zoek naar een andere cabaretvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater