Familie, Musical, Voorstellingen

De Kleine Zeemeermin verkoopt 120.000 tickets

Kindermuscal De Kleine Zeemeermin heeft inmiddels meer dan 120.000 bezoekers getrokken. Dat vertelt producent Van Hoorne Entertainment, die afgelopen zondag de 120.000e bezoeker trakteerde met een cheque voor een VIP-Arrangement. Voor een familie-productie is De Kleine Zeemeermin een groot succes.

Het mag dus geen wonder zijn dat de productie de meest succesvolle familiemusical van Van Hoorne is tot dusver. Al ruim tien jaar brengt de producent sprookjes voor het hele gezin naar het theater. Deze keer speelt de bekende zangers Sita Vermeulen de titelrol, wat misschien een van de redenen van het succes is. Ze speelde eerder ook al Rapunzel en Assepoester in de sprookjesmusicals van Van Hoorne. De Kleine Zeemeermin is nog tot eind deze maand te zien in theaters door heel Nederland.

"We maken al zoveel jaar sprookjes, maar dat we deze aantallen binnenhalen, is wel heel uniek," reageert producent Michael van Hoorne. 'We bouwen echt een vast en eigen publiek op. Dat is prachtig om te zien. "We zijn gewoon de best lopende kinderproductie van Nederland. Dat is toch te gek!"

Overigens staat de volgende sprookjesproductie ook al op de planning. Van Hoorne brengt volgend seizoen de musical Doornroosje naar het theater, opnieuw met Sita in de hoofdrol. De 120.000e bezoeker, de familie Kruijsen, mag met de cheque als VIP naar de première van Doornroosje in het nieuwe seizoen.

Ben je op zoek naar een andere familie-productie? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater