Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Claudia de Breij haalt 46.210 euro op voor stichting
11-10-2017

Claudia de Breij haalt 46.210 euro op voor stichting

Claudia de Breij haalde maandagavond tijdens een benefietconcert in TivoliVredenburg maar liefst 46.210 euro op voor haar nieuwe stichting Mag ik dan bij jou. De organisatie biedt financiële ondersteuning aan ouders van kinderen met kanker. Claudia is beschermvrouw van de stichting.

De stichting biedt hulp bij onvoorziene hoge uitgaven, zoals overnachtingen, brandstof, maaltijden en oppas voor de andere kinderen. "Geïnspireerd door mijn ambassadeurschap van het Prinses Máxima Centrum, waar ik inzicht kreeg in de dagelijkse financiële zorgen van ouders van een kind met kanker, hebben we dit ontzorgingsfonds opgericht."

Het benefietconcert kwam mede tot stand dankzij de inzet van Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Céline Janssen, Ernst Daniël Sid en de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso.

Donaties zijn altijd welkom op het rekeningnummer NL64RABO0320588947.

NL64RABO0320588947! Dát was het rekeningnummer waar ik gisteren even niet op kon komen! Voor wie wil ondersteunen als ouders in de financiële penarie komen omdat hun kind kanker heeft. Veel reizen van en naar her ziekenhuis, minder kunnen werken, meer oppas etc., dat soort dingen probeert de Stichting Mag ik dan bij jou dan op te vangen. Alles in samenwerking met @prinsesmaximacentrum en de VOKK (vereniging van ouders van kinderen met kanker). Enorme dank voor de belangeloze medewerking aan @ellentendamme, @pdl1962, @ernstdanielsmid, @celinejansen en de koninklijke militaire kapel Johan Willem Friso olv majoor Tijmen Botma! Dankzij jullie hebben we gisteren @tivolivredenburg €46210,- ingezameld om ouders van een kind met kanker te helpen ontzorgen. #endatvooreendoordeweeksemaandagavond #I??Paul #I??Ellen #I??EDS #I??zeallemaaljeweettoch

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op

Foto: Paul J.H. Groeneveld

Gerelateerd nieuws