Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Cirque du Manger betovert Nederland!
04-03-2016

Cirque du Manger betovert Nederland!

Niet alleen in de theaters kun je genieten van prachtige optredens en decors, ook op festivals! Neem nou Cirque du Manger; een spiksplinternieuw festival dat drie grote steden aandoet en waar je je waant in circussferen.

Proef de circussfeer
Laaf jezelf drie dagen lang aan eten, drinken en circusamusement en schud de winterblues van je af! Werkelijk alles is in stijl: jongleurs begroeten je al bij het betreden van de entreeboog, er lopen clowns en ook het barpersoneel heeft zich flink uitgedost. Het decor wordt gevormd door een grote circustent. Kom proeven bij bijzondere eettentjes -zoals foodtrucks en rollende keukens- uit de regio. Terwijl jij op de klanken van live-muziek geniet van een bio-burger met een speciaal biertje of een verse smoothie, leven je kinderen zich uit bij de kinderworkshops en de lachspiegels.

Valkhofpark Nijmegen
Nijmegen is het eerst aan de beurt en heeft hiervoor het Valkhofpark ter beschikking gesteld. Cirque Du Manger betekent meteen de aftrap van het festivalseizoen in de Keizerstad. En de toegang is helemaal gratis! Extra leuk is de zaterdag waarop je ook de Lentemarkt kunt bezoeken in het naast gelegen Kelfkensbos. Betalen gaat met speciale muntjes die je kunt kopen bij de kassa. Hiermee kun je afrekenen bij namen om van te watertanden, zoals Bahn Mi, the Flat Tyre Coffee bar, de GehaktballenExpress, Indian Roast & Wok en Roll. De openingstijden van Cirque Du Manger Nijmegen zijn:

Vrijdag 4 maart van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 5 maart van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 6 maart van 12.00 tot 21.00 uur

Circus Paasweekend in Leiden
Na Nijmegen trekt de hele stoet naar Leiden om daar een extra lang Paasweekend het publiek te vermaken. Maar liefst 4 dagen -van 25 t/m 28 maart- kunnen Leienaren terecht op de Garenmarkt. Deelnemers zijn o.a. Brandmeester Foodtruck, Chiels Poffertjes, Mamma's Sate,The Real Gentlemen & Co. & de dames van Uit de pan. Ook jeugdcircus Miloco zal niet ontbreken!

Apeldoorn
Ook Apeldoorn staat in het teken van Cirque Du Manger. Op 8, 9 en 10 april kun je genieten van al het goeds dat het rondtrekkende gezelschap te beiden heeft in Park Haven Centrum. Houd de facebookpagina in de gaten voor het programma!
Lees meer over: NijmegenApeldoornLeiden

Gerelateerd nieuws