Artiesten

Chantal Janzen heeft geen tijd voor de verjaardag van James

Het rommelt in televisie-land! Doordat John de Mol de ene na de andere ster koopt voor SBS 6, raakt de stal met sterpresentatoren van RTL 4 nagenoeg leeg. Dat betekent enorm drukke tijden voor Chantal Janzen! Want ja... wie gaat nu al die programma's bij RTL presenteren.

Zoontje James is dan ook nu al de dupe! Naja... niet echt, natuurlijk. Chantal Janzen maakte samen met haar gezin een geweldige sketch over de situatie en plaatste de video daarvan op haar Instagram.

Chantal Janzen doet alles

In het filmpje, dat in twee delen is opgenomen, vraagt zoon James aan Chantal of ze vanmiddag zijn verjaardag gaan vieren. 'Nee sorry, lieverd... Mama moet ineens Miljoenenjacht doen.' Die dag er na The Voice. Overmorgen doet ze Oh Wat Een Jaar. En die dag daarna Weet Ik Veel. En die dag daarop... nou, je snapt het inmiddels wel. Chantal moet alles opknappen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

En een extra groot cadeau? Daar hoeft James ook niet op te rekenen. 'Weet je wat, we gaan met alle kindjes uit de klas naar RTL Late Night. Ja? Dan vragen we alle papa's en mama's om te gaan kijken en dan hebben ze zo weer 60 kijkers meer. Want that's the spirit bij RTL 4: altijd blijven lachen!'

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Overigens is het filmpje natuurlijk een grapje, want Miljoenenjacht en Ik Hou van Holland gaan met Linda de Mol naar SBS 6. Er wordt de komende tijd nog uitgebreid gesteggeld over wie welke programma's krijgt en welke presentatoren ze mogen presenteren. Zucht. Zullen we Chantal ooit nog een keer terug zien in een musical?

Foto: MariskadG

Ben je op zoek naar een andere musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater