Artiesten

Chantal Janzen dankbaar op 40e verjaardag

Chantal Janzen is vandaag jarig. Je zou het haar niet geven, maar ze wordt toch echt alweer 40 jaar. En dat vindt ze helemaal niet erg. "I LOVE it", schrijft ze op Instagram. Chantal is vooral dankbaar dat haar dromen zijn uitgekomen.

"And 32 years later she still has my back❤️", schrijft de kersversehaar 40-jarige op Instagram bij een jeugdfoto. "Alles waar ik toen als meisje van 8 van droomde is uitgekomen, en nog ZOveel meer dan dat."

Dit bericht bekijken op Instagram

And 32 years later she still has my back❤️ Alles waar ik toen als meisje van 8 van droomde is uitgekomen, en nog ZOveel meer dan dat. Maar dat ik dit allemaal mocht en mag beleven met de Liefde van mn leven naast me, de 5 allerleukste kinderen, de liefste familie, de fijnste vrienden, en de leukste collega’s vind ik het allermooiste en allerbelangrijkste. Zonder hen allemaal was t uiteindelijk toch maar n karig zooitje geweest. IK HOU VAN JULLIE❤️ Ik mag 40 worden vandaag! And I LOVE it❤️#numagechtalles #weetjenogdatwedatzeidenannie @amjlstevens 🙏🏻❤️💥💥💥

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Chantal heeft dan ook een mooie carrière opgebouwd. Ze begon met een musicalcarrière en speelde in onder andere Tarzan, Petticoat en Wicked. Later was ze te zien in onder andere de films De Dominee, De Hel van '63 en Alles is Liefde. Inmiddels heeft ze ook een mooie tv-carrière. Ze presenteerde onder andere Dance Dance Dance en It Takes 2 en is jurylid bij Holland's Got Talent. Daarnaast heeft ze ook haar eigen mediamerk &C.

Of ze ooit terugkeert naar het theater, is niet bekend. Het lijkt er in elk geval niet op. In 2017 liet Janzen namelijk weten dat ze het theater niet miste.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater