Artiesten

Brigitte Nijman lijkt toch haar zangstem terug te krijgen

Een tijdje terug schreven we dat musicalster Brigitte Nijman misschien haar zangstem zou verliezen door de complicaties van een schildklieroperatie. Gelukkig maakte de zangeres vandaag bekend dat haar stem goed herstelt. Ze noemt het 'een klein wonder dat zich aan het voltrekken is'.

In een gesprek met dagblad De Telegraaf vertelt Brigitte hoe het herstel verloopt. 'Het praten gaat weer goed en de zenuw die beschadigd was, is weer aan het werk,' meldt ze opgelucht. 'Ik doe elke dag logopedie-oefeningen en die dragen bij aan het herstel. Nu het zingen nog.' Daar gaat ze vanaf volgende week mee aan de slag. Tot nu toe heeft ze nog niet geprobeerd om weer te zingen.

Dat was niet bepaald makkelijk. Want de afgelopen maanden vond ze verschrikkelijk. 'Ik heb wat af gejankt, want mijn werk was altijd mijn lust en mijn leven en dat werd me ineens afgenomen.' Brigitte speelde vorig seizoen nog een grote rol in musical The Full Monty. Eerder speelde ze in Ciske de Rat en brak oorspronkelijk door met Grease.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater