Artiesten, Muziek, Voorstellingen, Zang

Beste Zangers: Henk Poort en Tim Akkerman te horen!

Aan het televisieprogramma Beste Zangers van omroep AVROTROS doen regelmatig bekende artiesten mee die in het theater staan. Zo ook dit jaar. Muzikant Tim Akkerman werd bekend met de band Di-rect en staat als solo-artiest regelmatig op het podium. Maar de grote naam is toch zeker wel Musical-acteur en opera-zanger Henk Poort!

In het programma Beste Zangers zie je bekende zangers elkaars beste repertoire zingen. Het aardige van de opzet is, dat je artiesten in een hele andere setting hele andere muziek hoort zingen dan normaal. Veel musicalacteurs en zangers doen graag mee aan het programma. Henk Poort heeft een achtergrond als opera-zanger. Floor Jansen is de zangeres van gothic metal band Nightwish. Tim Akkerman zingt popmuziek. En Samantha Steenwijk is bekend van het Hollandse lied.

In de trailer hierboven krijg je alvast een tipje van de sluier. Die cowboy-hoed staat Henk Poort uitstekend! Beste Zangers is vanaf aanstaande zaterdag weer op televisie te zien op NPO 1 om 20:25.

We zijn weer erg benieuwd want Beste Zangers levert altijd mooie dingen op. Zo scoorde Davina Michelle een megahit met haar cover van Duur Te Lang. En Tommie Christiaan maakte veel furore met Caruso.

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater