Artiesten

Barrie Stevens terug in het theater

Barrie Stevens keert terug in het theater. Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment maakt namelijk een solovoorstelling over hem, getiteld The Show Must Go On.

Het stuk gaat over het leven van Stevens. Hij kwam als jonge Engelsman naar Nederland om hier als danser 'het vak' in te gaan. De choreograaf vertelt over zijn ervaringen voor en achter de schermen met artiesten zoals Leen Jongewaard, André van Duin, Ruth Jacott, Simone Kleinsma, Robert Long, Willeke Alberti en Jos Brink.

"Vooral doorgaan"

In Nederland bouwde de Engelsman een mooie carrière op. En zijn kreet "vooral doorgaan" kent iedereen. Hij werkte in het verleden ook al samen met De Graaf & Cornelissen Entertainment. Zo bedacht hij de choreografieën voor de musicals De Jantjes, Heerlijk Duurt het Langst en Nonsens.

Dancing with the Stars

Het leek even stil rondom Stevens. Maar zijn deelname aan de tv-serie Beter laat dan nooit bracht hem helemaal weer terug. Hij speelde daarna een gastrol in GTST en vanaf september werkt hij mee aan Dancing with the Stars met Chantal Janzen.

The show must go on speelt vanaf december 2019 in kleinere en middelgrote theaters.


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater