Familie, Voorstellingen

Auditie: speel een dinosaurus in Jurassic Revenge!

Net als vorig jaar zoekt Michel van 't Ende Producties acteurs en poppenspelers die een rol willen spelen in Jurassic Revenge via een auditie. In deze educatieve kindervoorstelling kun je een stoere meid spelen, een slimme dino-kenner of een rondstampende dinosaurus! Je kunt jezelf tot 30 augustus opgeven.

De productie van Jurassic Revenge zoekt naar de invulling van drie verschillende rollen. Voor 'Saar' wordt een vrouw gezocht van minimaal 16 jaar die de rol van een meisje van 8 tot 10 jaar kan spelen. Voor 'Lex' zoekt de productie een aandoenlijke man van 18 jaar of ouder met een heldere en boeiende vertelstem. Tot slot zijn er poppenspelers nodig (18+) die de dinosaurussen tot leven kunnen brengen. Dit laatste gebeurt met zowel poppen als grote zware kostuums.

Wil je meedoen aan de auditie? Van kandidaten wordt verwacht dat ze minimaal een MBO opleiding hebben afgerond en/of ervaring hebben als acteur. Je bent vanaf september beschikbaar en kunt op alle speeldagen van de voorstelling spelen. Verder wil de productie graag een teamplayer die probleemoplossend kan denken en werken. Iemand die zijn handen graag uit de mouwen steekt.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Michel van 't Ende. De e-mail mag je verzenden naar audities@michelvantende.nl.

Ben je op zoek naar een familievoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater