Musical, Voorstellingen

Auditie: jongens gezocht voor De Tina Turner Musical

Voor de musical Tina - De Tina Turner Musical, is producent Stage Entertainment op zoek naar jongens tussen de 6 en 9 jaar. Hiervoor zal een speciale auditie worden georganiseerd. De audities worden gehouden op 3 november.

De musical gaat op 9 februari 2020 van start in het Beatrix Theater in Utrecht. Voor de productie wordt er gezocht naar jongens die de rol van Jonge Craig willen spelen, de zoon van Tina. Kandidaten worden verwacht krachtig en fysiek te kunnen acteren. Verder is het belangrijk dat je niet langer bent dan 1.30 meter.

De inschrijving voor de auditie is al gestart en je kunt je nog tot en met 23 oktober opgeven.

De Tina Turner Musical is een van de laatste grote projecten die Joop van den Ende zelf heeft geproduceerd. De productie is gemaakt met goedkeuring van Tina Turner zelf. Deze voorstelling vertelt het persoonlijke verhaal van de Amerikaanse popster: hoe een krachtige dame afreken met ieder vooroordeel. Daarbij is de musical uiteraard doorspekt met hits van de Queen of Rock, zoals ‘Simply The Best’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Private Dancer’ en ‘We Don’t Need Another Hero’. De wereldpremière was in Londen en de musical was ook al te zien in Hamburg. Hieronder zie je de beelden uit Londen.

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater