Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Arnhems theaterfestival Out of the Box in teken van autisme
13-03-2018

Arnhems theaterfestival Out of the Box in teken van autisme

ARNHEM - Het Arnhemse Theater aan de Rijn staat in het weekend van 23 tot en met 25 maart in het teken van autisme. Theaterwerkplaats Kazou organiseert op deze locatie het unieke festival Out of the Box.

Kazou is een bijzondere theaterwerkplaats voor jongeren met autisme die van een uitdaging houden. Alle theatergenres zijn vertegenwoordigd op het festival, zoals dans, muziek, toneel en cabaret, en de voorstellingen hebben allemaal een link met autisme. Theater van topniveau met voorstellingen die verrassen, ontroeren, confronteren of juist zorgen voor een lach. Naast de eigen producties van Theaterwerkplaats Kazou zijn er ook voorstellingen van beroepsacteurs, zoals 'Zo normaal nog niet' en 'Lastige Ouders'. Vragen als 'Wat is eigenlijk normaal en wie bepaalt dat?' worden op een bijzondere manier vormgeven.

Bijzondere samenwerking
Tijdens het festival is de première van 'Me & my Pro': een eigen productie van Kazou. De Kazou-acteurs zijn in deze voorstelling gekoppeld aan externe professionals zoals bijvoorbeeld Adriaan Luteijn van Introdans en Iris Hesseling (bekend van onder meer de jeugdserie Het Huis Anubis). De tweede voorstelling van Kazou is gemaakt met studenten Podiumkunsten van Rijn IJssel in Arnhem.

U kunt zelf kiezen welke voorstelling u wilt bezoeken. Bezoekers met een Gelrepas krijgen korting. De hele programmering van het festival is te vinden op de website van Kazou, waar ook de kaarten zijn te bestellen.

Kijk voor meer voorstellingen in Arnhem in onze theateragenda.

Gerelateerd nieuws