Artiesten, Cabaret, Voorstellingen

Arjen Lubach lanceert zomerhit over ex Thierry Baudet

Arjen Lubach zong in zijn theater-voorstelling Arjen Lubach Live al het satirische disco-nummer Beter in Bed. Dat was een bijzonder catchy liedje over een jongen die op een avond na het stappen in bed belandt met de ex van Thierry Baudet. Nu is er een heuse videoclip uit, die Arjen uiteraard op YouTube heeft gezet en deelde op zijn Instagram. Het zou zomaar eens een zomerhit kunnen worden!

Het nummer verhaalt over een wilde nacht met de ex-minnares van de oprichter van Forum voor Demorcratie. Shownieuws schrijft dat veel recensenten het nummer zagen als een "hoogtepunt" in de voorstelling van Lubach. Daarom besloot de cabaretier om het nummer uit te brengen, in samenwerking met platenlabel TopNotch.

De kracht van het nummer is niet alleen de vrij absurde opzet van het nummer. Het nummer draait ook niet echt om politieke boodschappen. Daardoor kan iedereen er zonder moeite om lachen. Zélfs de fans van Thierry!

"Al snel bleek na afloop van de shows dat het publiek dit nummer graag nog eens zou luisteren of zou laten horen aan anderen", vertelt Lubach aan Shownieuws. Daarom verdient het nummer een leven buiten de theaters. Het zou op ware gebeurtenissen zijn gebaseerd, maar daar had Arjen verder geen commentaar op.

Ben je op zoek naar een andere cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater