Artiesten, Cabaret, Voorstellingen

Arjen Lubach scoort YouTube-hit met Baudet-song

'Beter dan Thierry. Heter dan Thierry.' De hit Beter in Bed van Arjen Lubach is meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Ook op Spotify werd het nummer al vele honderduizenden keren beluisterd. Daarmee heeft hij een heuse internet-hit te pakken!

Begin deze maand lanceerde de cabaretier de clip van het nummer. Beter in Bed was oorspronkelijk een onderdeel van zijn theatershow Arjen Lubach Live. Het nummer is een heuse disco song over een wilde sexy nacht met de ex van Thierry Baudet. Die is duidelijk nog niet over haar FvD-lover heen, zo blijkt wel uit de tekst van het nummer. Maar ondanks haar idolatie voor de populistische politicus moet ze één ding toegeven: 'hij' is beter dan Baudet in bed!

op Spotify tikt het nummer inmiddels bijna de 666.000 luisteraars aan. De YouTube clip is op het moment van schrijven meer dan 1.013.000 keer bekeken.

Lubach Live was vorig jaar te zien in maar liefst 140 verschillende zalen. Inmiddels is ook al bekend dat de andere liedjes uit zijn theatervoorstelling later uitgebracht zullen worden. Het is nog niet bekend wanneer dit zal gebeuren. Hou daarom het theaternieuws goed in de gaten!

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater