Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Antje Monteiro over Mamma Mia!: "Het is een droomrol!"
28-04-2019

Antje Monteiro over Mamma Mia!: "Het is een droomrol!"

Antje Monteiro speelt Donna in de musical Mamma Mia!. Ze noemt het de mooiste rol die ze tot nu toe heeft mogen spelen. Dat vertelt ze in een filmpje van Backstage.

Ze vertelt dat het verhaal van Donna veel lijkt op haar eigen levensverhaal. Ook zij heeft een carrière opgebouwd, een zaak opgebouwd en een dochter opgevoed. "Het is bizar, ik sta daar gewoon bijna mijn leven te spelen elke avond."

 Antje Monteiro musical Mamma Mia!

"Elke Donna is anders"


Ook vertelt Antje dat ze haar eigen invulling mag geven aan haar rol. "Elke Donna is anders". Zo heeft elke Donna haar eigen haar. "Dat is echt uniek, want normaal gesproken heb je pruiken. Maar bij Mamma Mia! willen ze heel erg zo echt mogelijk zijn." Zo gebruikt Antje de foundation die ze in het dagelijks leven ook gebruikt. "Ze willen dat als er een pukkeltje zit, deze er ook doorheen komt, want mensen hebben nu eenmaal pukkeltjes," legt ze uit.

 Antje Monteiro musical Mamma Mia!

Details


Ook schenkt de musical veel aandacht aan detail, iets dat de musicalster erg bevalt. "Dat er zelfs op wordt gelet dat je blanke nagellak hebt op je nagels en rode op je teennagels. Wel oorbellen, geen oorbellen, wel ring, geen ring."

Bekijk het hele interview hier:


Kijk voor een overzicht van musicals in onze theateragenda.

Gerelateerd nieuws