Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / André Rieu's kerstdroom komt uit: "Ik wil al mijn geliefde fans uitnodigen"
01-07-2019

André Rieu's kerstdroom komt uit: "Ik wil al mijn geliefde fans uitnodigen"

André Rieu is een bezig baasje dit jaar! Niet alleen geeft hij deze maand twaalf zomerconcerten op Het Vrijthof in Maastricht, ook bereidt hij een prachtige kerstshow voor.

'Kerst in Maastricht' belooft een romantisch spektakel te worden vol kerstnummers en walsen. "Ik heb er altijd al van gedroomd om rond de kerst een concert te geven in mijn prachtige thuisstad," zo mijmert de trotse violist. "Ik wil al mijn geliefde fans uitnodigen om de mooiste tijd van het jaar samen met ons te vieren. Laten we er een avond van maken die we nooit zullen vergeten." Natuurlijk is ook zijn Johan Strauss Orkest van de partij, en daarnaast kan hij rekenen op een koor, dansers, en de beste internationale solisten.

Zomerconcerten op Het Vrijthof


Maar eerst gaan we genieten van de jaarlijkse zomerconcerten van de Maestro die over een paar dagen beginnen! Maar liefst 150.000 bezoekers uit 85 landen worden er verwacht deze maand in zijn thuisstad.

André Rieu in voorbereiding van zijn zomerconcerten

Kerstshow André Rieu


De kerstshow vindt plaats op 21 december 2019 in Het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC). De perfecte manier om in kerststemming te komen! Vanaf 4 juli gaan de kaarten in de verkoop.

André Rieu kerstshow

Gerelateerd nieuws