Musical, Voorstellingen

Anastasia: zo klinkt Zoektocht door de Tijd!

Nu The Lion King uit het AFAS Circustheater is vertrokken, kan de productie van Anastasia definitief van start gaan. Om dit te vieren is er een speciale videoclip gelanceerd. Hoor hoe Tessa van Tol het prachtige nummer 'Zoektocht door de tijd' zingt met het live orkest van de musicalproductie!

'Zoektocht door de Tijd' is de Nederlandse vertaling van 'Journey to the Past'. Het nummer won een Oscar toen de oorspronkelijke Amerikaanse animatiefilm voor het eerst in de bioscoop verscheen. De opname van deze videoclip vond plaats in Het Concertgebouw in Amsterdam. Het lied mag je gerust zien als één van de muzikale hoogtepunten van de musical. Vanaf 5 september is Anastasia te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

In Anastasia speelt Tessa van Tol de hoofdrol van Anya, een weeskind met geheugenverlies. Anya lijkt als twee druppels water op Anastasia Romanov, de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas. Zou zij echt een prinses zijn? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden.

Inmiddels is ook de rest van de cast bekend. René van Kooten zal de meedogenloze Sovjet-officier Gleb spelen. Milan van Waardenburg speelt Dmitri, de man aan wie Anya haar hart verliest. De overige rollen zijn voor Gerrie van der Klei, Ellen Evers en Ad Knippels.

Ben je op zoek naar naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater