Musical, Voorstellingen

Anastasia: componisten aanwezig bij première

Stephen Flaherty en Lynn Ahrens, de Amerikaanse tekstschrijvers en componisten van de musical Anastasia, zullen aanwezig zijn bij de Nederlandse première in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dat meldt Stage Entertainment aan Panorama. Er wordt steeds meer bekend over de grote première van deze prinsessenmusical.

Flaherty en Ahrens zijn hoog bezoek voor de Nederlandse productie, want het tweetal won een aantal grote musicalprijzen. De musical won een paar jaar geleden in de VS een aantal Tony's en Drama Desk Awards. Maar Flaherty en Ahrens waren ook al betrokken bij de beroemde animatiefilm van Don Bluth in de jaren negentig. Hiervoor kregen ze twee Golden Globes en twee nominaties voor een Oscar voor hun soundtrack. Hun werk is met name in de VS erg beroemd.

En er is meer goed nieuws over de Nederlandse productie van Anastasia te melden. Eindelijk is er een trailer verschenen. Nu kun je dus een voorproefje zien van de Nederlandse cast met Tessa van Tol in de titelrol. Dat werd ook wel een beetje tijd!

Anastasia gaat aanstaande zondag in première. Gezien de grote animo gaat het erg hard met de eerste kaarten.

Foto: Roy Beusker Fotografie en Annemieke van der Togt

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater