Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Ali B wil gesprek met Geert Wilders
19-05-2017

Ali B wil gesprek met Geert Wilders

Rapper en theatermaker Ali B heeft PVV-leider Geert Wilders uitgenodigd om met hem in gesprek te gaan. Dat deed hij in het tv-programma College Tour dat vanavond wordt uitgezonden op NPO 2.

De rapper heeft namelijk veel vragen voor de "ouwe knuffel-PVV'er" en wil graag antwoorden: "Ik wil gewoon dingen snappen." Ook begrijpt hij Wilders ergens wel: "Willen jullie hier bij College Tour meer of minder?! Ik snap je wel Geert. Het is wel lekker om te zeggen gewoon. Willen jullie meer of minder?"

Presentator van College Tour Twan Huys vond het een goed plan en stelde voor dat hij het gesprek zal opzetten als Geert ingaat op de uitnodiging van Ali B. "Het zou wel revolutionair zijn", besloot de rapper.

Bekijk hier het hele fragment:

Koorts
Ali B had veel succes met zijn voorstelling Je suis Ali dit theaterseizoen. Volgend seizoen komt hij met de nieuwe show Koorts, waarin hij ook weer zijn licht laat schijnen over allerlei zaken in de Nederlandse samenleving. Want ondanks het succes van 'Je suis Ali' was hij nog lang niet uitgepraat...


Foto: Miho
Lees meer over: Ali BAlgemeen

Gerelateerd nieuws