Cabaret, Voorstellingen

Alex Klaasen kondigt Showponies 2 officieel aan

Stiekem wisten we het al een tijdje, maar nu is het ook officieel aangekondigd: Alex Klaasen maakt een direct vervolg op zijn zeer succesvolle voorstelling Showponies. Showponies 2 is van september 2019 tot en met april 2020 te zien door het hele land. De voorstelling gaat op 7 oktober in premiere bij het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De voorstelling heeft opnieuw dezelfde cast, met onder andere Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen en uiteraard Alex Klaasen zelf. Ook mag je opnieuw een revue verwachten vol 'tongue-in-cheek' humor. Verwacht kleedpartijen, dubbele bodems, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden, zo schrijft de cabaretier op zijn eigen website.

'In De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang, dubieuze woordspelingen en nog veel meer. Showponies 2 wordt een rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick. Speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden.'

De kaarten voor de voorstelling zijn ook al te koop. Daar wil je snel bij zijn, want de vorige keer was het rap uitverkocht.

Foto's: Mark Engelen

Ben je op zoek naar een andere cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater