Theatermakers

Albert Verlinde stopt met RTL Boulevard

Albert Verlinde stopt per 26 augustus bij RTL Boulevard. Na 15 jaar is het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière.

Albert Verlinde is al 15 jaar hét boegbeeld van RTL Boulevard (BLVD). Als entertainmentdeskundige houdt hij heel tv-minnend Nederland op de hoogte van het nieuws rond de sterren. En dit doet hij met het grootste plezier: "Het waren fantastische jaren waar ik met hart en ziel onderdeel vanuit maakte. Wat een team! Ik bedank RTL en alle collega’svoor de prachtige, emotionele en waanzinnige jaren".

Nieuwe opnamelocatie BLVD
Maar liefst 2600 afleveringen heeft Verlinde op zijn naam staan. Op vrijdag 26 augustus is de allerlaatste aflevering die in het teken staat van de terugblik op 15 jaar BLVD met Verlinde. Uiteraard stopt het showbizzprogramma zelf niet. Wel verandert de opnamelocatie. Na jarenlang vanuit Hilversum te hebben uitgezonden, verhuist het team van BLVD naar het Leidseplein.

Mister Entertainment
Erland Galjaard betreurt het vertrek van Verlinde bij BLVD, maar respecteert zijn keuze. Hij kan terugkijken op een fantastische samenwerking: "Als grondlegger, mede-ontwikkelaar én nestor van RTL Boulevard is Albert een bepalende en onmisbare schakel binnen het programma geweest. Voor ons is en blijft hij 'Mister Entertainment'!".

RTL is momenteel nog in gesprek met Verlinde over een nieuwe samenwerking. Uiteraard blijft hij met zijn bedrijf Stage Entertainment volop musicals en muziekvoorstellingen produceren.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater