Musical, Voorstellingen

Al zin in de musical Anastasia? Verhoog de voorpret met deze backstage filmpjes!

De musical Anastasia speelt vanaf september in het AFAS Circustheater. De opvolger van de Lion King belooft weer een prachtig spektakel te worden. Dus ben je fan van mooie grootse musicals? Dan wil je Anastasia niet missen. Verhoog alvast je voorpret met deze filmpjes van BackStage.

Tessa Sunniva van Tol speelt de rol van Anya. Voor een goede voorbereiding bezocht ze St. Petersburg. En uiteraard liet ze via een vlog weten wat ze allemaal meemaakte.

Eind juli verscheen ook een unieke videoclip met het themanummer Zoektocht door de Tijd. Het is de Nederlandse versie van de het voor een Oscargenomineerde Journey to the Past. Bekijk en beluister hem hier.

Kijk hier naar meer achter-de-schermen-filmpjes van Anastasia

Anastasia: het verhaal

Anastasia gaat over het weesmeisje Anya. Ze herinnert zich niets van vroeger en weet niet wie ze is. Ze heeft alleen een muziekdoosje. En daarmee gaat ze op zoek naar haar afkomst. Het avontuur leidt haar langs vorstelijke paleizen en naar het romantische Parijs van 1920.

Maar: hoe kan ze zo sprekend lijken op Anastasia Romanov? Is zij de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam komt Anya achter de waarheid en ontdekt ze wie ze echt is.

Zin gekregen in de musical? Boek dan snel hier je ticket!

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater