Klassiek, Muziek

Speciale actieprijs: De 500e Matthäus Passion door The Bach Choir & Orchestra

Op 4 april 2020 speelt The Bach Choir & Orchestra de 500e uitvoering van de Matthäus Passion onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink. Als geen ander zijn deze muzikanten in staat om de symboliek, emotie en troost van het passieverhaal over te brengen. En dankzij onze speciale kortingsactie kun je nu met flinke korting tickets bestellen!

De Matthäus passion is een van de meest populaire klassieke muziekstukken van Nederland. Tijdens de paasdagen zitten de concerten traditioneel stampvol. En dat is niet voor niets! De Matthäus Passion wordt gezien als Bachs meesterwerk. The Bach Choir & Orchestra zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie.

Krijg korting op kaartjes van Beleef Klassiek via Theater.nl

Gebruik de actiecode TH1920 en betaal bijvoorbeeld slechts €49,95 waar je normaliter 75 euro moet betalen voor een kaartje bij de kassa van Beleef Klassiek. (Voorwaarden: niet geldig i.c.m. andere acties. Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling)

 

Beleef de Matthäus Passion bij The Bach Choir & Orchestra

Het orkest onder leiding van Bach-specialist Pieter Jan Leusink wordt internationaal geroemd. Vooral de dynamische en expressieve klanken vallen op. De musici in het orkest bespelen authentieke instrumenten uit de tijd van Johan Sebastiaan Bach. Zij behoren tot de top van Europese barokorkesten.

Wees snel met het kopen van de kaarten. De uitvoeringen van de Matthäus Passion zijn zeer populair en vrijwel altijd uitverkocht.


Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater