Toneel, Voorstellingen

Aart Staartjes niet in toneelstuk vanwege gezondheid

Vanwege gezondheidsproblemen ziet Aart Staartjes af van zijn rol in het toneelstuk Een Goed Mens. Dat heeft Hummelinck Stuurman Theaterproducties bekend gemaakt. In dit stuk zou Aart Staartjes te zien zijn naast Victor Reinier. De rol wordt nu overgenomen door Jules Croiset.

Eind 2017 kreeg Staartjes een beroerte, maar waar hij nu precies last van heeft, is niet bekend. Tijdens het repetitieproces heeft Aart Staartjes moeten besluiten zijn rol terug te geven. 'Hij maakt het goed, maar is niet fit genoeg,' schrijft Hummelinck in het persbericht. Hieronder zie je de trailer, met Staartjes nog in de hoofdrol.

Als gevolg van de nieuwe bezetting zullen een aantal tryouts verzet worden naar een later moment. De repetities met Jules Croiset zijn inmiddels al in volle gang. Een Goed mens is het laatste toneelstuk van toneelschrijver Filip Broekman, die vorige maand is overleden.

Aart Staartjes is een van de meest geliefde en bekende acteurs van Nederland. Hij werd uiteraard bekend door zijn rol in Sesamstraat, maar was ook de bedenker van kinderprogramma De Film van Ome Willem.

Ben je op zoek naar een toneelstuk? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater